Sociální a zdravotní portál

Katalog kontaktů

Úvod » Kontakty » Detaily kontakt
  
Centrum zdravé výživy
Kubánské náměstí 1268/9
Popis

Náš sociální podnik zaměstnává více než 50 % zdravotně znevýhodněných osob, také ostatní zaměstnanci pocházejí z pracovně handicapovaných skupin. Zaměstnance a nové uchazeče nehodnotíme podle druhu zdravotního nebo pracovního znevýhodnění ani dosavadní kvalifikace a praxe. Podstatné pro přijetí do zaměstnání je chuť pracovat a schopnost učit se novým věcem. Pracovní tempo, náplň a úvazek přizpůsobujeme možnostem zaměstnance, dostanou „Novou šanci“ získat nové zkušenosti i praktické dovednosti a následně úspěšné uplatnění na volném pracovním trhu. Novým zaměstnancům můžeme nabídnou pracovní uplatnění na pozici prodavačka, pracovnice příjmu a distribuce a operátorka internetového obchodu.

V rámci své podnikatelské činnosti provozujeme obchod s potravinami se zaměřením na prodej specifických segmentů potravin pro zdravý životní styl na Kubánském náměstí 9, Praha 10 – Vršovice.

Konkrétně se jedná potraviny pro dietní režimy chronických a alergických onemocnění (potraviny pro diabetiky, bezlepkovou, bezlaktózovou dietu, proteinové, redukční a další specifické diety. Kromě toho prodáváme potraviny od farmářů, naturálních vinařů a drobných podnikatelů a tím jim pomáháme s distribucí jejich produktů na trh.

Naše poslání:

  • Vytvoření pracovních míst pro zdravotně postižené a pracovně znevýhodněné osoby a integrovat je na volný pracovní trh.
  • Osvětová činnost v oblasti zdravé výživy a prodej potravin zdravého životního stylu.

Adresa: Kubánské náměstí 1268/9
100 00 Praha 10
Telefon 1: 604 603 184
Telefon 2
Fax
Webové stránky: http://www.novasance.cz ,http://www.breuss.cz
Emailová adresa: marie.breussova@gmail.com
Poznámka
Kategorie_old
Kategorie kontaktu: Organizace spolupracující s MČ Praha 10
Potřebuji řešit: Finance
Cílová skupina: Osoby se zdravotním postižením

Odbor sociální

Odbor sociální
Úřadu MČ Praha 10

Vinohradská 3218/169,
Praha 10
Bc. Pavel Petřík
vedoucí odboru
budova K, 3. patro
kancelář č.324
tel.: +420 267 093 229
e-mail: szp@praha10.cz
 

O odboru sociálním  >>